Waarom een Intel Game PC het gamen nog leuker maakt

By | september 13, 2016

Een Intel Game PC bevat een Intel processor, de rest van de componenten in de PC kun je zelf bepalen. Je bepaalt ook welk type Intel processor je graag in de game pc wilt hebben. Een Intel Game PC zorgt voor een betere ervaring in games. Dit geldt ook voor het gebruik van bijvoorbeeld Windows. Met een Intel processor creëer je een soepel verloop en de communicatie tussen de processor en andere hardware loopt zeer vloeiend. De Intel Game PC is in de meeste gevallen superieur aan die van AMD. Dit komt door de kernen van de Intel processoren, deze zijn namelijk een stuk sterker en blazen de AMD tegenstanders helemaal voorbij.

arctic

Sommige games of applicaties hebben wat meer rekenkracht nodig dan normale spellen en apps, waardoor een Intel processor de enige oplossing is. Intel heeft namelijk processoren die qua rekenkracht en multi-tasking activiteiten de beste in de markt zijn. Dit zijn voornamelijk de i7 5930K en 5960X. Arctic Secrets adviseert je graag geheel vrijblijvend over de vele voordelen van het gebruik van een Intel Game PC. Zeker als gamen één van je grootste hobby’s is, kun je een Intel Game PC in overweging nemen voor een optimale game experience.

 

Zijn er nog keuzes die je kunt maken in het gebruik van een Intel Game PC? Ja, die zijn er zeker. Zoals eerder aan gegeven heb je ook de keuze voor een AMD Game PC. Echter werkt een Intel Game PC simpelweg beter, zeker kijkende naar high-end gaming en gebruiksgemak. AMD is een goede optie wanneer het gaat om budget gaming maar wanneer je voor de betere en high-end games gaat kun je het beste voor Intel kiezen. Intel Game PC’s beschikken over meer rekenkracht voor games en applicaties. Denk bijvoorbeeld aan het streamen van games, renderen en encoding.

game-pc-behuizing

Er zijn verschillende modellen Intel Game PC’s en daardoor zijn er diverse combinaties mogelijk. Arctic Secrets heeft voor jou de beste combinaties en samenstellingen op een rijtje gezet. Wil je graag meer informatie over welke Intel Game PC voor jou het beste is? Vraag het ons via de live-chat, we geven je altijd een eerlijk advies!

 

Bij Arctic Secrets kun je een Intel Game PC geheel op maat samenstellen. In een Intel Game PC zit een Intel processor en daarnaast alle gebruikelijke hardware. Als je niet weet welke hardware het meest geschikt voor jou is dan kun je dit gerust aan ons vragen via de live-chat. Het geldt voor iedere game PC maar ook voor een Intel Game PC dien je een goede videokaart te nemen naast de top processoren van Intel, minimaal 8 GB geheugen is aan te raden en eventueel een SSD voor snelle laadtijden. Hierin heb je zelf de keuze, dit geldt ook voor het moederbord tot de LED verlichting in de behuizing. Ben je op zoek naar een onderdeel en je kunt het niet vinden in onze webshop? Vraag het ons en zorgen er voor dat je dit onderdeel er in gemonteerd krijgt! Kortom met een Intel Game PC wordt het gamen nog intenser en je bepaalt helemaal zelf met welke componenten je dit doet!