Textiele motorbroeken

By | maart 8, 2016

Je hebt ontzettend veel verschillende motorbroeken. Voordat je een motorbroek aanschaft is het belangrijk goed te bekijken wat voor type motor je hebt en waar je je motor voornamelijk voor gebruikt. Ik heb zelf een Yamaha XT en draag bij voorkeur textiele motorkleding. Omdat mijn oude motorbroek echt aan vervanging toe is ben ik op internet op zoek gegaan naar goede textiele motorbroeken. Een textiele motorbroek is veelal voorzien van een waterdicht en ademend membraan. Ook wil ik specifiek een motorbroek met uitneembare thermovoering. Zo kan ik de broek zowel in de winter als de zomer dragen. Tijd om op zoek te gaan naar het juiste model voor mij.mtoro

Nieuwe motorbroek van Held

Na even zoeken op het internet kwam ik terecht op de website van motorkledingcenter. Een website met een groot assortiment motorkleding, helmen, laarzen en ga zo maar door. De Held Salerno Gore-Tex motorbroek sprak mij erg aan vanwege de goede specificaties en de stoere uitstraling. Deze motorbroek beschikt over een drie lagen systeem en kan helemaal worden aangepast naar de weersomstandigheden. Het bestellen in de webshop ging snel en gemakkelijk. Ik kreeg de broek de volgende dag al binnen! Erg fijn is dat je producten binnen 14 dagen gratis mag terugsturen. Gelukkig pas ik de motorbroek perfect en hou ik hem gewoon!

Dit weekend ga ik samen met mijn vader een motorroute in Zeeland afleggen en zal ik de motorbroek voor het eerst op de motor dragen. Ik ben erg benieuwd hoe de broek aanvoelt als ik langer op de motor zit en hoop dat het weer dit weekend mee zit. Ga jij dit weekend nog met de motor de weg op?