Populaire urn materialen; Urnen van hout

By | juni 10, 2016

De medewerkers van UitvaartUniq.nl adviseren u graag tijdens de, vaak lastige & emotionele, zoektocht naar een perfect passende urn. In een serie blogartikelen behandelen we diverse populaire urn materialen. Dit keer hout; Een materiaal dat staat voor de natuur en puur, warm en eerlijk is.logo (5)

Hout is een prachtig materiaal voor een tastbaar aandenken aan een overleden dierbare. Hout is een natuurproduct en bij aanraking neemt houdt de lichaamswarmte aan. Vandaar ook dat een houten urn heel mooi past bij het behouden van warme herinneringen aan uw dierbare. Hout is daarnaast een eerlijk natuurproduct, solide en goed te bewerken; Prachtige eigenschappen voor een urn. Maar hout is ook tijdloos en is binnen praktisch iedere interieurstijl naadloos toe te voegen. Of u nu een strakke, eigentijdse en/of moderne urn wenst, of juist een traditionele, klassieke look wenst, voor beide varianten zijn er prachtige houden urnen verkrijgbaar. Er zijn al een aantal mooie eigenschappen van hout genoemd, echter wanneer we dieper op de symboliek ingaan, staat hout voor levenskracht en symboliseert het materiaal hout kracht, groei en tevens een nieuw begin. En wilt u deze mooie eigenschappen combineren met een ‘strakker’ materiaal, dan zijn er prachtige urnen verkrijgbaar waarbij hout wordt gecombineerd met diverse soorten metaal, waaronder RVS.rvs-urn-paris-met-houten-wave-omhulsel-rvs

Over UitvaartUniq.nl.

Een houten urn bij UitvaartUniq; Prachtig assortiment & Eerlijke prijzen. de Nr.1 uitvaart webwinkel van Nederland. Wij leveren prachtige uitvaartartikelen, voor een dierbare herinnering. Naast een uniek assortiment van urnen en assieraden, bieden wij ook grafdecoratie artikelen. Wij staan voor kwaliteit & eerlijke prijzen; U vindt bij ons altijd een uitvaartartikel naar wens. U vindt op onze webshop een prachtige collectie houten urnen. Mocht u een persoonlijk advies wensen, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.