Hoveniersbedrijf Van de Ven ingehuurd

By | november 14, 2016

Hoveniersbedrijf Van de Ven

Een nieuw huis

Wanneer je een nieuw huis koopt denk je vast niet zo snel aan een hovenier. Echter, dit was voor ons wel heel belangrijk. Onze tuin was een regelrecht rampgebied en daar moest iets aan gebeuren. We wilden dit aan de ene kant zo snel mogelijk doen maar aan de andere kant was daar geen tijd voor. Er moest binnenin het huis ook van alles verbouwd worden en binnen de kortste keren zouden we moeten intrekken. Gelukkig heeft hoveniersbedrijf Van de Ven ons erg goed geholpen.

Ze wilden voor ons een tuinontwerp maken, met onze goedkeuring zou dan dat exacte ontwerp gerealiseerd worden in het gebied dat we tot ‘rampgebied’ hadden omgedoopt. Dat zag ik wel zitten, want het enige dat ik hoefde te doen is ‘ja’ of ‘nee’ zeggen. Ik liet de hoveniers weten wat ik mooi vond en hoeveel ruimte ik over wilde houden voor een terras. Na een week lag er al een ontwerp klaar waar ik eigenlijk meteen tevreden mee was.

Hoveniersbedrijf Van de VenEen mooie nieuwe tuin

De mannen van het bedrijf hebben ontzettend hard gewerkt om onze tuin op tijd af te krijgen. Terwijl wij binnen bezig waren, waren zij buiten bezig. Het heerste een erg fijne sfeer en dat motiveerde iedereen ontzettend! We hebben alles op tijd af kunnen krijgen. Zowel het huis als de tuin. Nu zitten we heerlijk op onze nieuwe bank in ons mooie nieuwe huis, en we hebben uitzicht op onze prachtige tuin dankzij dit hoveniersbedrijf.