Habraken Industrial Sewing Applications is top!

By | maart 9, 2017

Habraken Industrial Sewing Applications Ik ging naar Habraken Industrial Sewing Applications voor nieuwe machines voor in ons bedrijf. Ik had via via gehoord dat hun service heel erg goed was en dat ze goede machines leveren. Zelf ben ik begonnen als naaister in het bedrijf en heb ik mezelf omhoog gewerkt tot onderdirecteur. Ik weet dus precies waarop ik moet letten en wat fijn is om mee te werken. Daarom nam ik een kijkje in hun showroom.

Uitgebreid aanbod

Toen ik bij Habraken Industrial Sewing Applications kwam, werd ik een beetje overweldigd. Er was zo veel keus en het was zo enorm groot. Ondanks dat ik weet dat er veel verschillende machines zijn, leek dit nog een stuk meer dan dat. Gelukkig was hun eerste vraag waarvoor ik het wilde gebruiken. Wij maken op maat Habraken Industrial Sewing Applicationsgemaakte lederen autostoelen. Toen nam de keuze al af gelukkig, uit zoveel had ik namelijk nooit kunnen kiezen. Daarna hebben ze me heel goed geadviseerd over wat er paste bij het bedrijf. Ik heb dit als erg prettig ervaren en weet zeker dat ik nu de juiste heb gekozen. Wel heb ik nog even snel een telefoontje naar mijn directeur gepleegd om zeker te weten dat ik de juiste keuze maakte.

Aanrader

Ondanks dat wij de naaimachines nog niet binnen hebben, wil ik ze al aan iedereen aanraden. Ze hebben onwijs veel kennis van hun vak en willen dit graag gebruiken om je goed te adviseren. Ik zou zeker snel een kijkje nemen op hun website om te zien wat ze allemaal aanbieden!!