Dakkapel prijzen

By | juli 12, 2016

Naar een tijdje te surfen op het internet naar de  dakkapel prijzen ben ik terecht gekomen bij Verbouwaanvraag.nl . Zelf willen we twee dakkapellen hebben. Een aan de voorkant van het huis en een aan de achterkant. Het dakkapel aan de voorkant zal gebruikt worden een soort van zithoek om rustig in te lezen of zo iets, de gene aan de achterkant zal het bureau van mijn man onder te komen staan aangezien dit zijn werkkamer is .

logo (1)

Binnenkort komt een van de medewerkers een kijkje nemen en zal alles met ons doorspreken. Hoe lang het bouwen ongeveer gaat duren, wat de geschatte prijs is en wanneer ze er aan kunnen beginnen.  Ook willen ze kijken hoe het zit met de regen afvoer aangezien deze wel in de weg zit. Maar volgens de man aan de telefoon is het mogelijk om de afvoer wat om te lijden.

Het bouwen van de twee dakkapellen duurt maar een aantal dagen. Dit is erg fijn aangezien we dan weer snel op onze kamer kunnen slapen. Tijdens de bouw slapen we met z’n tweetjes beneden op een luchtbed aangezien de ruiten er pas als laatst in komen.

Ik ben tot nu toe zeer tevreden en raad iedereen in de omgeving Kaatsheuvel dit bedrijf aan als het aankomt op vriendelijkheid.  Hoe ze het dakkapel hebben maken is nog afzien maar hier heb ik el een goed gevoel bij. Ik kijk er erg naar uit en als het geplaatst zal ik laten weten of het goed gedaan is.